EST
ENG
Avaleht
Keskusest
Uurimisrühmad
Publikatsioonid
Projektid
Kontakt
EST
ENG
Otsi
Publikatsioonid
Unlocking the secrets of peptide transport in wine yeast: insights into oligopeptide transporter functions and nitrogen source preferences
Seotud uurimisrühmade liikmed
Hidde Yaël Berg
Ildar Nisamedtinov
Väljaanne:
Applied and Environmental Microbiology
Autorid:
Berg, Hidde Yaël; Arju, Georg; Becerra-Rodríguez, Carmen; Galeote, Virginie; Nisamedtinov, Ildar
Aasta:
2023
Loe artiklit
Exploring the protein content and odor-active compounds of black soldier fly larvae for future food applications
Seotud uurimisrühmade liikmed
Lachinkhanim Huseynli
Kristel Vene
Väljaanne:
Future Foods
Autorid:
Huseynli, Lachinkhanim; Parviainen, Tuure; Kyllönen, Tiiu; Aisala, Heikki; Vene, Kristel
Aasta:
2023
Loe artiklit
Effect of quality properties of added gluten on the texture and sensory properties of rye and buckwheat breads
Seotud uurimisrühmade liikmed
Katrin Laos
Väljaanne:
Agronomy Research
Autorid:
Traksmaa, Anna; Kaleda, Aleksei; Nurme, Britta; Laos, Katrin
Aasta:
2023
Loe artiklit
Microbiome Interconnectedness throughout Environments with Major Consequences for Healthy People and a Healthy Planet
Seotud uurimisrühmade liikmed
Inga Sarand
Väljaanne:
Microbiology and Molecular Biology Reviews : Mmbr
Autorid:
Sessitsch, Angela; Wakelin, Steve; Schloter, Michael; Maguin, Emmanuelle; Cernava, Tomislav; Champomier-Verges, Marie-Christine; Charles, Trevor C.; Cotter, Paul D.; Ferrocino, Ilario; Kriaa, Aicha; Lebre, Pedro; Cowan, Don; Lange, Lene; Kiran, Seghal; Markiewicz, Lidia; Meisner, Annelein; Olivares, Marta; Sarand, Inga; Schelkle, Bettina; Selvin, Joseph ... Kostic, Tanja
Aasta:
2023
Loe artiklit
Traditional Breads from the Baltic Countries (Estonia, Latvia, Lithuania)
Seotud uurimisrühmade liikmed
Inga Sarand
Väljaanne:
Traditional European Breads : An Illustrative Compendium of Ancestral Knowledge and Cultural Heritage
Autorid:
Sarand, Inga; Traksmaa, Anna; Klava, Dace; Kunkulberga, Daiga; Straumite, Evita; Galoburda, Ruta; Murniece, Ruta; Juodeikiene, Grazina; Bartkevics, Vadims; Bartkiene, Elena
Aasta:
2023
Loe artiklit
Improving abiotic stress tolerance of forage grasses – prospects of using genome editing
Seotud uurimisrühmade liikmed
Ferenz Josef Sustek Sanchez
Merike Sõmera
Maria Cecilia Sarmiento Guerin
Väljaanne:
Frontiers in Plant Science
Autorid:
Sustek-Sánchez, Ferenz; Rognli, Odd Arne; Rostoks, Nils; Sõmera, Merike; Jaškūnė, Kristina; Kovi, Mallikarjuna Rao; Statkevičiūtė, Gražina; Sarmiento, Cecilia
Aasta:
2023
Loe artiklit
<<
<
1
2
Filtered (16)
Filters
Reset all
×
Toiduteadus ja tehnoloogia
×
Search
×
Uurimisühmad
Mikrofluidika
Taim-patogeen interaktsioonid ja taimegeneetika
Toiduteadus ja tehnoloogia
Show
(
16
)
Cancel
Tervise- ja toidutehnoloogiate fookustippkeskus kasutab küpsiseid. Vajutades "Nõustun" nõustute
küpsiste ja privaatsuspoliitikaga
Nõustun
Ei nõustu