EST
ENG
Avaleht
Keskusest
Uurimisrühmad
Publikatsioonid
Projektid
Kontakt
EST
ENG
Otsi
Publikatsioonid
Cryo-protective effect of ice-binding proteins produced by Pseudomonas fluorescens AQP671 on wholegrain wheat bread dough during freezing and frozen storage
Seotud uurimisrühmade liikmed
Õnnela Luhila
Ildar Nisamedtinov
Toomas Paalme
Katrin Laos
Väljaanne:
LWT
Autorid:
Luhila, Onnela; Karro, Kadi; Zakrevskaja, Karina; Nisamedtinov, Ildar; Paalme, Toomas; Laos, Katrin
Aasta:
2024
Loe artiklit
Phylogenetic insight into ABCE gene subfamily in plants
Seotud uurimisrühmade liikmed
Jelena Mõttus
Merike Sõmera
Lenne Nigul
Maria Cecilia Sarmiento Guerin
Väljaanne:
Frontiers in Genetics
Autorid:
Jakobson, Liina; Mõttus, Jelena; Suurväli, Jaanus; Sõmera, Merike; Tarassova, Jemilia; Nigul, Lenne; Smolander, Olli-Pekka; Sarmiento, Cecilia
Aasta:
2024
Loe artiklit
Concepts and criteria defining emerging microbiome applications
Seotud uurimisrühmade liikmed
Inga Sarand
Väljaanne:
Microbial Biotechnology
Autorid:
Kostic, Tanja; Schloter, Michael; Arruda, Paulo; Berg, Gabriele; Charles, Trevor C.; Cotter, Paul D.; Kiran, George Seghal; Lange, Lene; Maguin, Emmanuelle; Meisner, Annelein; van Overbeek, Leo; Sanz, Yolanda; Sarand, Inga; Selvin, Joseph; Tsakalidou, Effie; Smidt, Hauke; Wagner, Martin; Sessitsch, Angela
Aasta:
2024
Loe artiklit
Isolation and Identification of Novel Non-Dairy Starter Culture Candidates from Plant Matrix Using Backslopping Propagation
Seotud uurimisrühmade liikmed
Inga Sarand
Väljaanne:
Fermentation
Autorid:
Andreson, Maret; Kazantseva, Jekaterina; Kallastu, Aili; Jakobson, Taaniel; Sarand, Inga; Kütt, Mary-Liis
Aasta:
2024
Loe artiklit
Valorization of Baltic Sea farmed blue mussels: Chemical profiling and prebiotic potential for nutraceutical and functional food development
Seotud uurimisrühmade liikmed
Kristel Vene
Väljaanne:
Food Chemistry X
Autorid:
Adler, Indrek; Kotta, Jonne; Robal, Marju; Humayun, Sanjida; Vene, Kristel; Tuvikene, Rando
Aasta:
2024
Loe artiklit
Revisiting the origins of the Sobemovirus genus: A case for ancient origins of plant viruses
Seotud uurimisrühmade liikmed
Merike Sõmera
Maria Cecilia Sarmiento Guerin
Väljaanne:
PLoS Pathogens
Aasta:
2024
Loe artiklit
Unlocking the secrets of peptide transport in wine yeast: insights into oligopeptide transporter functions and nitrogen source preferences
Seotud uurimisrühmade liikmed
Hidde Yaël Berg
Ildar Nisamedtinov
Väljaanne:
Applied and Environmental Microbiology
Autorid:
Berg, Hidde Yaël; Arju, Georg; Becerra-Rodríguez, Carmen; Galeote, Virginie; Nisamedtinov, Ildar
Aasta:
2023
Loe artiklit
Exploring the protein content and odor-active compounds of black soldier fly larvae for future food applications
Seotud uurimisrühmade liikmed
Lachinkhanim Huseynli
Kristel Vene
Väljaanne:
Future Foods
Autorid:
Huseynli, Lachinkhanim; Parviainen, Tuure; Kyllönen, Tiiu; Aisala, Heikki; Vene, Kristel
Aasta:
2023
Loe artiklit
Effect of quality properties of added gluten on the texture and sensory properties of rye and buckwheat breads
Seotud uurimisrühmade liikmed
Katrin Laos
Väljaanne:
Agronomy Research
Autorid:
Traksmaa, Anna; Kaleda, Aleksei; Nurme, Britta; Laos, Katrin
Aasta:
2023
Loe artiklit
Microbiome Interconnectedness throughout Environments with Major Consequences for Healthy People and a Healthy Planet
Seotud uurimisrühmade liikmed
Inga Sarand
Väljaanne:
Microbiology and Molecular Biology Reviews : Mmbr
Autorid:
Sessitsch, Angela; Wakelin, Steve; Schloter, Michael; Maguin, Emmanuelle; Cernava, Tomislav; Champomier-Verges, Marie-Christine; Charles, Trevor C.; Cotter, Paul D.; Ferrocino, Ilario; Kriaa, Aicha; Lebre, Pedro; Cowan, Don; Lange, Lene; Kiran, Seghal; Markiewicz, Lidia; Meisner, Annelein; Olivares, Marta; Sarand, Inga; Schelkle, Bettina; Selvin, Joseph ... Kostic, Tanja
Aasta:
2023
Loe artiklit
1
2
>
>>
Filtered (12)
Filters
Reset all
×
Toiduteadus ja tehnoloogia
×
Search
×
Uurimisühmad
Taim-patogeen interaktsioonid ja taimegeneetika
Toiduteadus ja tehnoloogia
Show
(
12
)
Cancel
Tervise- ja toidutehnoloogiate fookustippkeskus kasutab küpsiseid. Vajutades "Nõustun" nõustute
küpsiste ja privaatsuspoliitikaga
Nõustun
Ei nõustu