EST
ENG
Avaleht
Keskusest
Uurimisrühmad
Publikatsioonid
Projektid
Tunnustused
Kontakt
EST
ENG
Otsi
Publikatsioonid
Cryo-protective effect of ice-binding proteins produced by Pseudomonas fluorescens AQP671 on wholegrain wheat bread dough during freezing and frozen storage
Seotud uurimisrühmade liikmed
Õnnela Luhila
Ildar Nisamedtinov
Toomas Paalme
Katrin Laos
Väljaanne:
LWT
Aasta:
2024
Loe artiklit
Phylogenetic insight into ABCE gene subfamily in plants
Seotud uurimisrühmade liikmed
Jelena Mõttus
Merike Sõmera
Lenne Nigul
Maria Cecilia Sarmiento Guerin
Väljaanne:
Frontiers in Genetics
Aasta:
2024
Loe artiklit
Concepts and criteria defining emerging microbiome applications
Seotud uurimisrühmade liikmed
Inga Sarand
Väljaanne:
Microbial Biotechnology
Aasta:
2024
Loe artiklit
Isolation and Identification of Novel Non-Dairy Starter Culture Candidates from Plant Matrix Using Backslopping Propagation
Seotud uurimisrühmade liikmed
Inga Sarand
Väljaanne:
Fermentation
Aasta:
2024
Loe artiklit
Valorization of Baltic Sea farmed blue mussels: Chemical profiling and prebiotic potential for nutraceutical and functional food development
Seotud uurimisrühmade liikmed
Kristel Vene
Väljaanne:
Food Chemistry X
Aasta:
2024
Loe artiklit
Revisiting the origins of the Sobemovirus genus: A case for ancient origins of plant viruses
Seotud uurimisrühmade liikmed
Merike Sõmera
Maria Cecilia Sarmiento Guerin
Väljaanne:
PLoS Pathogens
Aasta:
2024
Loe artiklit
Unlocking the secrets of peptide transport in wine yeast: insights into oligopeptide transporter functions and nitrogen source preferences
Seotud uurimisrühmade liikmed
Hidde Yaël Berg
Ildar Nisamedtinov
Väljaanne:
Applied and Environmental Microbiology
Aasta:
2023
Loe artiklit
Exploring the protein content and odor-active compounds of black soldier fly larvae for future food applications
Seotud uurimisrühmade liikmed
Lachinkhanim Huseynli
Kristel Vene
Väljaanne:
Future Foods
Aasta:
2023
Loe artiklit
Effect of quality properties of added gluten on the texture and sensory properties of rye and buckwheat breads
Seotud uurimisrühmade liikmed
Katrin Laos
Väljaanne:
Agronomy Research
Aasta:
2023
Loe artiklit
Microbiome Interconnectedness throughout Environments with Major Consequences for Healthy People and a Healthy Planet
Seotud uurimisrühmade liikmed
Inga Sarand
Väljaanne:
Microbiology and Molecular Biology Reviews : Mmbr
Aasta:
2023
Loe artiklit
1
2
>
>>
Filtered (12)
Filters
Reset all
×
Toiduteadus ja tehnoloogia
×
Search
×
Uurimisrühmad
— Toiduteadus ja tehnoloogia
Aju bioelektriliste signaalide uurimisrühm
Analüütiline keemia
Bio-inseneeria ja toidutehnoloogia
Biofunktsionaalsete materjalide teaduslabor
Biomeditsiin
Biopolümeeride tehnoloogia labor
DNA replikatsioon ja genoomi stabiilsuse labor
E-tervise rakenduste ja teenuste uurimisrühm
Eraõigus
Gliia rakubioloogia
Hüpertensiooni ja ateroskleroosi diagnostika ning ravi tehnoloogiate uurimisrühm
Instrumentaalanalüüs
IT didaktika uurimisrühm
Jätkusuutlik keemia ja tehnoloogia
Katalüüsi uurimisrühm
Keskkonnaseire tehnoloogiate keskus
Kognitiivelektroonika Kiiplaborite uurimisgrupp
Leukotsüütide aktivatsiooni immunobioloogia
Lipiidide ja lipoproteiinide biokeemia uurimisrühm
Mehhatroonika ja autonoomsete süsteemide uurimisrühm
Metalloproteoomika uurimisrühm
Mikrobioomika
Mikrofluidika
Molekulaarne neurobioloogia
Mõõteelektroonika uurimirühm
Neuroepigeneetika
Nutika tootmise uurimisrühm
Organisatsioon ja juhtimine
Reproduktiivbioloogia
Sensortehnoloogiad meditsiinitehnikas
Supramolekulaarse keemia uurimisrühm
Sünteetilise voolukeemia uurimisrühm
Süsteemibioloogia
Taim-patogeen interaktsioonid ja taimegeneetika
Targad Analüütilised Tehnoloogiad
Tehnoloogia valitsemise ja innovatsioonipoliitika
Toiduteadus ja tehnoloogia
Tugevalt tagatud tarkvara laboratoorium
Töökindla arvutusriistvara keskus (TARK)
Äriinfotehnoloogia uurimisgrupp
Show
(
12
)
Cancel
Tervise- ja toidutehnoloogiate fookustippkeskus kasutab küpsiseid. Vajutades "Nõustun" nõustute
küpsiste ja privaatsuspoliitikaga
Nõustun
Ei nõustu