Terve Ühiskonna Digitervishoid	
		
		Biomimeetilised polümeersed retseptorid integreeritud sensormassiiviga keeruliste keskkondade odavaks ja kiireks analüüsiks	
		
		Soolemikrobioomitüübist lähtuv ja jätkusuutlik täppis-toitumisstrateegia kiudainete tarbimise suurendamiseks ja tervisenäitajate parandamiseks	
		
		Toidutoodete reformuleerimine – suhkru, soola, rasva vähendamine toitudes maitseomadusi ja ohutust muutmata	
		
		Uudsed lahendused pehmete kudede kliiniliseks jälgimiseks	
		
		Ise-organiseeruvad käelised hemikukurbituriilid – mitmekesine platform supramolekulaarseteteks rakendusteks molekulide tuvastamisel ja lahutamisel	
		
		Koolitus ja innovatsioon usaldusväärsete ja efektiivsete serva-AI kiipide disainimisel	
		
		Õiglase ülemineku valitsemismudelid ja ettevõtluse arengurajad: seire ja analüüs	
		
		Neuronite ja gliiarakkude interaktsioonide uurimine rakuspetsiifiliste aktivatsiooni- ning oomikameetoditega	
		
		Tselluloosist ja taimsete õlide tootmise kõrvalsaadustest reaktiivse ekstrusiooni teel valmistatud uued biomaterjalid	
		
		Inim-robot koostöö läbi XR – tee Tööstus 5.0 suunas läbi tööstus ja tervisehoiu valdkondi	
		
		OptimaMind: kognitiivse pikaealisuse suurendamine elustiili ja toitumise kaudu	
		
		CO2-st valmistatud süsinikmaterjalid energia salvestamiseks ja tootmiseks	
		
		Roheline vesinik ja platvorm-kemikaalid põllumajandusjääkidest